Ideell å bruke sommer som vinter for å beskytte mot UV-stråler og bekjempe de skadelige effektene av solen. Den høye beskyttelsen er ideell for lys og sensitiv hud.

Den er vannfast, perfekt for å nyte sport og utendørsaktiviteter i full trygghet.

En formel som tar vare på huden
Denne spf 50 til ansikt gir naturlig og øyeblikkelig beskyttelse mot solens UVA og UVB stråler. Dette takket være det 100% naturlige mineralfilteret som virker på utsiden av huden ved å reflektere solstrålene. Filteret trenger ikke inn i huden, men forblir på overflaten (dette er dokumentert i tester gjennomført av et uavhengig laboratorium). Solbeskyttelsen og dens effektivitet er påvist ved standariserte in-vitro- og in-vivo-tester som er tilpasset mineralfilter. Huden er ivaretatt takket være en kombinasjon av mineralfilter og et patentert antioksidant-kompleks (AOA) som aktivt motvirker skader forårsaket av soleksponering. AOA (Api Oléo ActifTM) er et resultat av synergien av pollen og propolis som bekjemper frie radikaler. Formelen er også beriket med økologisk karanjaolje med sine ekstraordinære antioksidant-egenskaper.

Behagelig SPF til ansiktet
Konsistensen er behagelig å påføre og etterlater huden jevn uten å føles fet. Den duftfrie formel gjør denne fargede solkremen ideell for sensitiv hud.

Dobbel beskyttelse: Solkrem med anti-age
Takket være titandioksid, sinkoksid og AOA gir denne solkremen beskyttelse både mot UV-stråler og mot aldring.
Titandioksid og sinkoksid er de aktive ingrediensene i denne solkremen som beskytter effektivt mot solens UVA og UVB stråler. Dette solfilteret er av 100% naturlig opprinnelse, penetrerer ikke huden og virker utenpå huden ved å reflektere solens stråler.
Api OléoActif (AOA) er en patentert ingrediens utviklet av Acorelle som består av en synergiekstrakt utvunnet fra pollen og propolis. AOA er en svært kraftig antioksidant som begrenser aldring av cellene i huden og dermed også den skadelige effekten som følge av eksponering for UVA- og UVB-stråler.
Formelen er også beriket med økologisk karanjaolje med naturlig solbeskyttelse og flere andre ekstraordinære egenskaper. 

Acorelle beskytter miljøet!
Det er kun valgt biologisk nedbrytbare ingredienser og formelen er helt fri for petrokjemi. Solfilteret er helt fritt for kjemisk filter og påvirker ikke den marine floraen og dens biologiske mangfold. Faktisk er den trygge titandioksiden som er benyttet belagt med et hydrofobt materiale som forblir på vannoverflaten og påvirker dermed ikke korallene.
Acorelle støtter dessuten 1% for planeten! Et internasjonalt nettverk av selskaper, foreninger og enkeltpersoner som er forpliktet til planeten. 1% av omsetningen av Acorelles solserie vil derfor bli gitt til Surfrider Foundation Europe for å beskytte hav og korallrev.

Miljøvennlig emballasje
Med sin krukke av aluminium som både er holdbar, gjenbrukbar og uendelig resirkulerbar, si farvel til plast- og pappptuber som ikke er særlig stabile eller holdbare. Så hvis den beste emballasjen er det vi ikke kaster, tenk på å gjenbruke aluminiumskrukken din ved å være kreativ: smykkeskrin, krukke for hjemmelaget kosmetikk, reisekrukke for fuktighetskrem. I tillegg til å være miljøvennlig, gjør det funksjonelle formatet at den lett kan tas med overalt, i en jumpsuit, i lommen eller i en liten veske. 

Ingredienser: TITANIUM DIOXIDE [NANO*], COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ZINC OXIDE [NANO*], BEHENYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED WAX**, TRIHYDROXYSTEARIN, C10-18 TRIGLYCERIDES, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, CI 77492, SILICA, PROPOLIS EXTRACT*, POLLEN EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL*, TOCOPHEROL, PONGAMIA GLABRA SEED OIL*, CI 77491, CI 77499, CI 77891. *Ingrediens fra økologisk landbruk. **Ingrediens laget av økologisk ingrediens.

100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 21% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk.

*Ikke tilsatt som nano. Hudpenetrasjonstester, utført av et uavhengig analyselaboratorium, har vist at mineralfiltrene som benyttes i formlene forblir på overflaten av huden. For å finne ut mer om sikkerheten til sertifiserte økologiske solkremer, se vår bloggartikkel.

Bruksanvisning: Brukes i kombinasjon med din vanlige Acorellesolkrem. Påfør den faste solkremen med fingeren og masser ut.

Påfør produktet i tilstrekkelig mengde før soleksponering. Å redusere mengden kan redusere beskyttelsen. Påfør på nytt ofte for å opprettholde beskyttelsen, spesielt etter svømming, svette eller håndkletørking. Må ikke inntas. Påfør på sunn hud. 

Sunt solvett
Velg SPF tilpasset hudtype. Det anbefales ikke å oppholde seg i sol for lenge selv om man bruker solbeskyttelse, og man bør helst unngå timene mellom kl 12 og 16 hvor solen er sterkest.

Overeksponering for solen er en alvorlig helsetrussel og anbefales ikke for barn under 3 år. Ikke utsett spedbarn og små barn for direkte sollys. Det anbefales sterkt å ta på solhatt, dekkende klær og solbriller. Acorelle tilbyr en egen solkrem tilpasset baby 0-3 år.">